OM

OM WALLRITE

Idén som blev verklighet

HISTORIA

Sedan början av 1990-talet hade Staffan Sahlén drivit en framgångsrik design- och inredningsbyrå. I början av 2000-talet kom Staffan i kontakt med en smidig mjuk Whiteboard På Rulle. Den var mycket lättare att hantera och använda. Han insåg direkt att en Whiteboard På Rulle bjöd på så många fler möjligheter.
Staffan grep tillfället att föra in denna helt nya typ av whiteboard på den skandinaviska marknaden. År 2003 grundade Staffan Sahlén Wallrite.  

NUTID

Vi är idag upphandlade av ett flertal kommuner i Sverige och har också nära samarbeten med inredningsarkitekter som designar olika typer av kreativa rum, på företag, skolor, universitet, för research-arbeten och workshops. Nu drar vi igång ett Partnerprogram och söker partners som vill vara med på vår resa med framtidens enklaste och bästa verktyg, Wallrite – Whiteboard på Rulle. 

FRAMTID

Wallrite står för det mest kreativa, unika och dynamiska whiteboard-konceptet i hela Skandinavien. Våra kunder kommer från fler och fler håll i världen, från länder både i och utanför Europa. Vi har spännande utvecklingsprojekt i Turkiet, Tyskland, i USA och i Mellanöstern.

Om Whiteboard på Rulle

TILLGÄNGLIG

Idag arbetar fler och fler företag med whiteboarden som verktyg i olika Agila arbetsmetoder. En Whiteboard som kan rullas ut på väggar och täcka hela rum.
från golv till tak, från hörn till hörn är det ultimata och i särklass smidigaste verktyget för information och kommunikation. Den är tillgänglig. Den är smidig att snabbt få ut information på. Den uppmuntrar till kommunikation och genererar därmed nya idéer. 

FLEXIBEL

Denna flexibla och större mjuka whiteboard på rulle har för våra användare genererat nya fantastiska möjligheter för att utveckla idéer i den ständigt pågående kreativa processen. I detta nu pågår kreativa workshops hos våra kunder på Mercedes, Orange, Skanska. Kanske ett pågår ett pulsmöte på Ericsson eller SKF eller ett designmöte på en Arikitektfirma, ett kluster-möte på Spotify eller ett scrum på King och idag, och på Glömstaskolan pågår kreativitet och kollaboration i ögonhöjd för alla.

HÅLLBAR

Vår globala miljö på vår planet är vi alla ansvariga för. Vi vill minimera våra fotspår i naturen. Vår whiteboardtapet är miljöcertifierad av BREEAM, SundaHus och BVB  och helt och hållet återvinningsbart.

För mig är nyckeln till framgång samarbete samt Knowledge Management, hur vi tar hand om, förvaltar, överför och delar den inneboende kunskap vi har, det som “sitter i väggarna”. På Wallrite arbetar vi ständigt med att förbättra vårt whiteboard-koncept för att kunna skräddarsy kreativa rum och platser för alla möjliga och olika behov som möter oss, som i lärandeprocesser, research och system för arbetsflöden. Vårt engagemang är att framför allt erbjuda hållbara produkter, och optimala lösningar, både digitala och analoga och som fungerar.

 

Staffan Sahlén – CEO

TEAM WALLRITE

OUR OFFICE

Kontakta Oss

Vi är inte på plats just nu, men skriv några rader så hör vi av oss så snart som möjligt.

Not readable? Change text. captcha txt
0