HK Programutvecklingsbolaget

I Stockholm finner man flera av världens ledande programutvecklingsbolag och vi på Wallrite kan stolt konstatera att många av dessa företag valt att inreda sina kontor med Wallrite Whiteboardtapet.

Att framgångsrikt utveckla programvaror, oavsett applikation, är i grunden ett mycket strukturerat teamarbete som kräver processverktyg och alla utvecklingsprocesser behöver en yta för att visualisera hur arbetet framskrider.

När ett av världens ledande spelbolag skulle flytta till nya kontor i Stockholm ritade Arkitekten Studio Stockholm tillsammans med sin uppdragsgivare in whiteboardväggar i såväl konferensrum, grupprum, samtalsrum som i kontorslandskap och korridorer. 

Nästan varje whiteboardvägg utrustades med en ramlist upp- och nedtill och överallt där det fanns ett behov av en kommunikationsyta var Wallrites blanka vita whiteboardtapet föreskriven.  Wallrite fick förtroendet att leverera och montera nästan 1 km whiteboard.  

Vi på Wallrite är inte bara glada utan också mycket stolta över att vår kund för tredje gången valt Wallrites whiteboardytor till sina arbetsprocesser.

Kunden

HK Programutvecklingsbolaget

Vad vi gjorde

  • Vi levererade och monterade nästan 1 km whiteboard i konferensrum, grupprum, samtalsrum som i kontorslandskap och korridorer.
  • Nästan varje whiteboardvägg utrustades med en ramlist upp- och nedtill.
Previous slide
Next slide

Kontakta oss