Widerströmska Gymnasiet

Mitt i det som kallas Campus Flemingsberg ligger Widerströmska Gymnasiet. Skolan som har plats för 500 elever är kommunal har fyra huvudinriktningar i Ekonomiprogrammet, Natur- och teknikvetenskapliga program samt Vård och Omsorgsprogrammet. Skolan ligger dessutom granne med Karolinska Sjukhuset vilket knappast är en slump.

Skolans 500 elever undervisas i stora och ljusa lektionssalar. AV-utrustningen är av toppklass och varje lärosal (15 st) har alla utrustats med en Ca 7 meter lång och 2,5 meter hög whiteboardvägg. Skolan valde Wallrites whiteboardfärger, magnetfärg och installationsteam för att på så sätt skapa en mycket stor och kreativ whiteboardvägg, helt utan skarvar. Whiteboardväggen är indelad i tre delar varav två har underliggande mönster i form av en projekttavla till vänster och ett prickmönster (250 x 250 cm) i väggens högra del. Mönstren skärs ut digitalt vilket innebär att vi kan utforma våra väggar helt enl kundens önskemål.

Wallrite Scandinavias installationsteam har ansvarat för nödvändig preparering av väggarna, grundmålning, montage av mönster samt till sist målning av Wallrites transparenta whiteboardfärg. Väggarna är självklart grundmålade med Wallrites magnetfärg för att lärarna skall kunna fästa magneter på sina whiteboardväggar.

Kunden

Widerströmska Gymnasiet (Huddinge)

Vad vi gjorde

  • 15 st salar har utrustats med en ca 7 meter lång och 2,5 meter hög whiteboardvägg.
Föregående
Nästa

Kontakta oss