Vad är whiteboard?

Whiteboardutbudet här på Wallrite är minst sagt unikt, oavsett om du letar efter whiteboardtavlor eller skrivtavlor. Så har vi något som fixar det största problemet med whiteboards. Vårt sortiment tar nämligen väldigt lite plats.

Istället för att välja en emaljerad stor whiteboardtavla och borra hål i väggen i onödan. Eller att ha en stor glas rektangel eller emaljerad metall skiva på hjul som tar onödigt mycket plats när den inte används.

Har Wallrite ett alternativ som ger mer skrivyta, tar mindre plats och kan göras digital. Vårt sortiment låter dig sätta upp din whiteboard på väggen.

Eller omvandla hela väggen till en stor whiteboard. Du slipper borra hål i väggarna, du kan till i och med ta ner din gamla whiteboard och tapetsera över den gamla ytan. Gör väggen till en whiteboard!

Wallrite Dry-erase Matte Silicone

Välj rätt typ av Whiteboard

Wallrite har tre lösningar som omvandlar nästan vilken vertikal yta som helst, intill en stor samlingsplats för anteckningar samt idéer. Det bästa av allt är du bestämmer vart samt hur stor din whiteboardtavla ska bli.

  • Tapet – Så anpassningsbar att du kan göra hela rumet till en whiteboard
  • Färg – Perfekt val för stora skrivytor
  • Digital Whiteboard – Kombinera det bästa av analog och digital teknologi

Oavsett vilken lösning du väljer, så kommer du får mer skrivyta som inte tar upp mer plats än väggen som som kommer användas för din framtida whiteboard.
magnetisk pennhållare whiteboard

Så håller du din whiteboard ren

Det finns inget som är så irriterande samt jobbigt att få bort som intorkad gammal färg. Det vägrar försvinna oavsett hur mycket man än skrubbar för att få bort det!

Den vanligaste anledning är att tavel torken har samlat på sig för mycket färg och lämnar rester efter sig. Sen brukar det vara så att man inte har rätt sorts pennor.

Whiteboardpennor av sämre kvalitet lämnar spår av fett samt smuts efter sig och på sikt försämras whiteboardtavlans kvalitet.

Samtidigt vill man inte använda av starka kemikalier bara för att få rent skuggningar av utsuddade ord som vägrar försvinna. Så för att hålla din whiteboard så ren som möjligt har wallrite tagit fram ett antal tillbehör bland annat:

 

Wallrite whiteboardtillbehör är utvecklade att ha en så minimal miljöpåverkan som möjligt. Samt hålla ytan ren, oavsett hur ofta den används som kommer den förbli ren.

led belysning whiteboard

Beställ din Whiteboard redan idag

När du har beställt din Whiteboard så skickar vi den direkt till leveransadressen. Är det så att du inte vill sätta upp din whiteboard själv så erbjuder vi montering.

Nu när många arbeten har blivit mer komplexa i sin projektledning så räcker det inte längre med stor whiteboard som är egentligen för liten.

Ta en titt på Wallrites utbud och när nu väl hittat den lösning som passar dina behov bäst. Så är det bara att beställa från oss. Om du vill veta mer heller har specifika krav eller frågor, kan vi hjälpa dig välja rätt whiteboard.