Whiteboardtapet

Logga in

Vänligen logga in på webbplatsen om du vill handla.

Wallrite Whiteboardtapet är flexibel, vi skräddarsyr den efter dina behov.

Hur funkar det?

En Wallrite kan limmas direkt på ytan med ett starkt vägglim, Dynamite Lim. Då får du en whiteboardyta som sitter permanent och den kan bli 30 meter lång. Blank eller matt, med eller utan möjlighet att fästa magneter på.

En Wallrite kan fästas på en yta på många sätt, självhäftande permanent eller som är flyttbar. Bara att dra av skyddsfilmen och sätta upp. 
Blank eller matt, med eller utan möjlighet att fästa upp magneter på.

Sätts upp med magnetism

En Wallrite kan fästas på metall också! Med en magnetisk baksida kan du fästa din Wallrite på alla metalliska ytor. Den är då helt och hållet flyttbar och självklart finns den både med blank och med en matt yta. 

Miljöcertifiering

Alla våra whiteboardtapeter är miljöcertiferade eftersom vi vill ge våra kunder möjlighet att göra ett bra miljöval. All teknisk miljödata om om Wallrite Whiteboardtapet finner ni på BREEAM, SundaHus och BVB-Byggvarubedömningen

Montering?

Vi monterar åt dig

Så här går det till, se filmen! Våra erfarna och kunniga montörer monterar era ytor och lämnar också garanti för att montaget blir utfört rätt och att resultatet blir till belåtenhet. 

Montera själv

Monteringsanvisningen är din bästa kompis om du väljer att   montera din Wallrite själv. Ladda ner den, läs och följ den noggrant. Vi lämnar inga garantier om montaget inte utförts enligt våra anvisningar.

På kontoret

I skolan

Kontakta oss