Whiteboardtapeter efter behov

Logga in

Vänligen logga in på webbplatsen om du vill handla.

Ny kund?

Registrera dig på Mitt konto så kan du nästa gång du handlar logga in och få rabatt.

Vi hjälper skolor och företag att kommunicera på väggarna

Wallrite Whiteboardtapet är en miljöcertifierad högkvalitativ whiteboardtapet som vi anpassar helt efter våra kunders behov. Den limmas upp horisontellt på en vägg eller på ytan där man vill kunna skriva. Vi kan sätta hela längder på upp till trettio meter och kan montera från golv till tak, på rundade väggar, i hörn, på dörrar, på skåp på bord, varhelst du har behov av att skriva och kommunicera. Vi trycker också mönster såsom kanban, prickar, ränder, notlinjer, rutor, bilder, loggor.

Välj blank eller matt, om du vill att den skall vara magnetisk, självhäftande eller flyttbar. Våra whiteboardtapeter är vita som standard men önskar du dina skrivytor i en speciell kulör så ordnar vi det.

Montering av whiteboardtapet

Våra erfarna och kunniga montörer kan montera era ytor och lämnar då även garanti för att montaget blir utfört rätt och att resultatet blir till belåtenhet. Så här ser det ut när vi monterar. 

Du kan även montera din monteringsanvisningen är din bästa kompis om du väljer att montera din Wallrite själv. Ladda ner monteringsanvisningen, läs och följ den noggrant. Vi lämnar inga garantier om montaget inte utförts enligt våra anvisningar.

Våra whiteboardtapeter är miljöcertiferade

Alla våra whiteboardtapeter är miljöcertiferade eftersom vi vill ge våra kunder möjlighet att göra ett bra miljöval. All teknisk miljödata om om Wallrite Whiteboardtapet finner ni på BREEAM, SundaHus och BVB-Byggvarubedömningen

Kontakta oss