Projekt

Karolinska Institutet

Wallrite har på KI under de senaste två åren levererat och installerat whiteboardytor i varierade längder upp till sex meter långa, limmade direkt på väggen eller monterade med magnetism.

Istanbul Living Lab

För att göra det möjligt att förenkla samarbetsprocesser och samarbetsprojekt har Istanbul Living Lab investerat i fyra st interaktiv whiteboard. Dessa väggar används dagligen i olika typer av möten och workshops.

Skanska

Efter en lång och grundlig utvecklingsprocess valde Skanska att investera i 76st Interaktiva Whiteboards i varierande längder som därefter integrerades i en avancerad lösning som inkluderade en videomatris från AMX.

Daimler-Benz

Sedan början av 2014, har Daimler Innovation Center en 9 m lång INTERAKTIV WHITEBOARD-vägg och ett två meter INTERAKTIV WHITEBOARD på ett bord. De kan tillsammans kan hantera 40 deltagare samtidigt.

glomstaskolan-wallrite-projekt_2016

Glömstaskolan

Våra Whiteboardlösningar visade sig passa fint in i idén om hur Glömstaskolan skulle komma att bli en skola i framkant för kommunikation, kollaboration, kreativitet och kritiskt tänkande. Glömstaskolan är vårt första skolprojekt i Sverige men inte det sista.

Kontakta oss